Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013
Investeste in oameni!

Centru Specializat In Epilare Progresiv Definitiva

Epilare progresiv definitiva cu Laser Dioda FLASH X PRESS

Astazi , precursor al brandului VANITY LINE , nascut in anul 1989, brand-ul EPIL SPECIALIST este cel mai recunoscut CIRCUIT DE CENTRE SPECIALIZATE IN EPILARE DEFINITIVA  din Italia si Europa .

Astfel, SPECIALISTUL in epilare radicala rapida, pentru indepartarea parului , ofera o Garanția de satisfacție a clienților , prin tratamente cu aparatul  laser diode de ultima generatie, FLASH X-PRESS, care depaseste avantajele tratamentelor  cu IPL din multe puncte de vedere:

Laserul FLASH X-PRESS este mai sigur, fara efecte adverse, arsuri sau durere, datorită
un sistem modern de răcire cu apă, si un maner  dotat  cu celule Peltier, care permit cel mai eficient, rapid și cel mai important , asigura tratamente nedureroase cu rezultate sigure si eficiente!  Utilizarea aplicatorului cu spot de   14x10 mm si modul continuu, permite ca aceleași rezultate să fie realizate în perioade extrem de scurte de timp.

  • Timpul alocat unei sedinte de tratament cu laserul FLASH X-PRESS reprezinta o treime din timpul alocat tratamentului cu IPL, iar numarul de sedinte este substantial mai mic ,  care repezinta o economie de timp si bani pentru clienti si rezultate MAI RAPIDE!
  • Prin urmare:
  • Mai putin stres pentru clientul supus tratamentului; fara durere si efecte adverse
  • Tratamente pentru toate fototipurile de piele ; tratamentele au continuitate, se pot efectua si pe pielea bronzata, conducand la rezultate de succes!

SIGURANTA IN PLUS PENTRU TRATAMENTE  SI REZULTATE?

Numai sub brandul EPIL SPECIALIST s-a creat o linie speciala de cosmetice NEO D-DERM, concepute  sa fie COMPATIBILE CU EPILAREA LASER!!
Aceasta este o linie specifică de produse care se integreaza in  tratamentele  Epil Specialist, pentru satisfacerea deplină a consumatorului în OBTINEREA EFECTELOR DORITE si PREVENIREA UNOR EFECTE ADVERSE (iritatii, arsura solara, etc).  Ce este important pentru linia de csometice NEO D-DERM ? Sunt NON FOTOSENSIBILE!   În timpul unui program permanent de îndepărtare a părului, clientii nostri  vor fi in permanenta legatura cu  Centrul  Specializat in Epilare, iar intre sedinte vor putea folosi cosmeticele NEO D-DERM pentru ingrijire acasa, de asemenea terapiile se vor efectua cu ajutorul liniei de ingrijire profesionala, astfel se va crea starea ideală de a trata pielea cu cea mai mare atenție și delicatețe si fara efecte adverse ( inrosire, arsura, pete pigmentare)! 

Produsele Neo-D Derm  sunt: 

Linia de ingrijire  profesionala:

  • Deep clean (curatare in profunzime)
  • Sweet cream
  • Sweet emulsion
  • Spot gel ( gelul conductor pentru laser)
  • Repair gel
  • Extra screen  ( crema de protectie  anti-inrosire, cu SPF 50).
Vezi toate stirile