Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013
Investeste in oameni!

Despre noi

Centrul de infrumusetare MAGIC CARE s-a nascut din dorinta de a oferi servicii de calitate si accesibile. Grija noastra pentru frumusete ne-a facut sa reunim intr-un singur loc toate acele servicii de care aveti nevoie: coafor,  manichiura, masaj de relaxare si tonifiere, frizerie adulti si copii, cosmetica, pedichiura, tratamente corporale de tonifiere si slabire cu Radio Frecventa, epilare definitiva cu Laser  Flash Xpress, machiaj semipermanent, extensii gene fir cu fir, la noi le gasiti pe toate. Fie ca doriti sa urmati un tratament complet de slabire si de infrumusetare, sa aflati ce coafuri frizuri si tunsori se poarta anul acesta, sau doar sa va faceti manichiura sau pedichiura, la noi sunteti intotdeauna bine primit si excelent servit.

Ne dorim sa va vedem daruind zambete cu generozitate, bucurandu-va de ce va inconjoara cat si de propria persoana. Pentru noi este foarte importanta opinia clientilor nostri, suntem intotdeauna receptivi la nevoile fiecarei persoane pentru a le satisface pe deplin la cele mai inalte standarde, indifferent de sex sau varsta.