Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013
Investeste in oameni!
Pachet oxigenant - Ser oxigen 30 ml si Skin Restore 50 ml
Pachet oxigenant - Ser oxigen 30 ml si Skin Restore 50 ml

Stralucirea pielii este una dintre calitatile cele mai dorite de catre utilizatorii de produse cosmetice. O piele stralucitoare si sanatoasa este foarte frumoasa si adesea duce la o stare emotionala pozitiva. Nuanta culorii pielii depinde in mod fundamental de circulatia cutanee, adica fluxul sangelui in venele capilare. Cand circulatia este corecta si dinamica, pe fata se percepe o nuanta roz, adica un aspect sanatos. Pe de alta parte, daca fluxul este mai putin eficient, nuanta de roz se reduce, iar pielea are un aspect tern. De asemenea, este important faptul ca, atunci cand suprafata pielii este aspra, deshidratata sau ingrosata, reflexia luminoasa este impiedicata, iar suprafata pielii capata un aspect mat si tern. Cu cat pielea este mai fina si neteda, cu atat reflexia luminoasa este mai buna, iar pielea obtine un aspect radiant si sanatos.In cele din urma, este important sa subliniem ca, odata cu trecerea timpului, schimbul celular nu mai are loc cu aceeasi viteza, asa ca oxigenarea celulara este incetinita, afectand nuanta pielii, care odata cu varsta devine mai terna.

Serum Oxygenant
Pachetul Oxygenant contine o mare concentratie de substante active care actioneaza impotriva imbatranirii. Contine urmatarele substante active:

  • Proteina de soia:

Studiile au demonstrat ca procesul de innoire celulara necesita oxigen. Consumul de oxigen este un semn de activitate metabolica buna. Aceasta substanta activa are doua functii principale; intensifica consumul de oxigen si creste cantitatea de energie naturala din celulele noastre. De asemenea, stimuleaza reinnoirea celulara, pentru o piele mai stralucitoare si mai sanatoasa.

  • Pentavitina:

Un hidratant puternic, compus din carbohidrati naturali. Datorita compozitiei si structurii sale, actioneaza ca agent puternic de hidratare cu efect de durata. Prin capacitatea de a “atrage apa”, retine apa si evita pierderea acesteia. Eliminarea sa se produce numai prin procesul natural de exfoliere a pielii.

  • Glicoproteine:

Reactiveaza innoirea celulara prin stimularea semnificativa a respirarii celulelor. Creste cantitatea de oxigen capturata de celule, ducand la o mai buna capacitate de protejare impotriva influentelor negative crescande ale mediului.

  • Pentaglican:

Combinatie de glicosaminoglicani, respectiv proteoglicani izolati de la pestele cartilaginos. Au un rol important in aportul de apa si electroliti din tesutul conectiv, avand o influenta considerabila asupra rigiditatii si tensiunii pielii. Cand este aplicat pe piele, acesta confera suprafetei pielii o lubrifiere si hidratare unice si un efect de finete si catifelare.
Prezentare: ambalaj vidat 30 ml.

Skin Restore Cream 50 ml
Tratament intensiv de reparare, care reface stratul epidermic hidrolipid. Un concept de crema complet nou, cu o compozitie asemanatoare structurii laminare a pielii, ce contine: trigliceride, scualan, ceramide, fitosteroli si fosfolipide, pentru o reparare si hidratare intensive.
Contine:

  • Trigliceride
  • Scualan
  • Ceramide
  • Fitosteroli
  • Fosfolipide

APLICARE: Aplicati crema reparatoare dimineata, iar serum oxygenant, seara.

Produse similare
Pachet Anti Age - Ser Anti Age 30 ml si Crema anti age fond de ten 50 ml

Aspectul pielii este determinat de textura suprafetei, culoa...

Detalii